Nová generace je TADY!

Nová generace je TADY!

Inovace a kvalita: Nová kolekce nádobí

Když se spojí inovace a cit pro detail, vznikne něco opravdu mimořádného. Naše nová kolekce nádobí je jasným důkazem toho, že každý detail má svůj význam. Zde je několik důležitých změn, které jsme provedli, a proč byste se měli těšit na naše nové produkty.

1. Lehkost v manipulaci

Představte si nádobí, které nejenže vyniká svým designem, ale také se s ním jednoduše manipuluje. U naší nové kolekce jsme věnovali zvláštní pozornost snižování váhy našich produktů, a to až o 20 %. To znamená, že nyní můžete manipulovat s naším nádobím snadněji a bez námahy. Vaření by mělo být radostí, a naše nádobí vám to umožní.

2. Lesklý a odolný povrch "Majolica"

Naše nová kolekce přináší nádherný lesklý povrch, který vás okouzlí svou elegancí. Díky inovativnímu smaltovanému povrchu "Majolica" je naše nádobí ještě odolnější vůči odštípnutí a leskne se jako nikdy předtím. To znamená, že vaše oblíbené pokrmy budou při servírování vypadat neodolatelně a nádobí bude odolávat zkoušce času.

3. Moderní simulace ve výrobě

Nejmodernější technologie mají své místo i ve výrobě kuchyňského nádobí. Spojili jsme síly s renomovaným gigantem na poli slévárenských výpočetních simulací, firmou MAGMASOFT. Díky této spolupráci jsme mohli podrobit naše produkty předběžným výrobním a pevnostním simulacím, a to ještě před jejich samotnou výrobou. To sice není obvyklý postup pro kuchyňské nádobí, ale proč bychom nemohli mít stejně vysoké standardy jako jsou například v automobilovém průmyslu? Díky těmto simulacím můžeme zaručit nejen krásu, ale i precizní výrobu našeho nádobí.

4. Více než nádobí – kulinářský zážitek

Naše minulá kolekce získala srdce tisíců vášnivých kuchařů, a to nejen v domácnostech, ale také ve velkých cateringových a hotelových provozech. Naše nádobí využívají prestižní firmy, včetně Mercedes Benz, ČSOB a dokonce i na Pražském hradě. Mezi našimi zákazníky jsou i takové hvězdy jako Johnny Depp, který měl příležitost ochutnat pokrmy připravené v našem nádobí během svého pobytu v Grandhotelu Pupp.

5. Nový design v novém balení

A nakonec, abychom vám poskytli nejen kvalitní nádobí, ale i skvělý nákupní zážitek, představujeme nové designové krabice na míru ke každému produktu. Každý kousek nádobí je zabalen s péčí a stylem, který si zaslouží.

S naší novou kolekcí přinášíme do vaší kuchyně kousky, které spojují kvalitu, inovaci a krásu. Vaření s ním bude radostí a pokrmy budou zaručeně vynikající.