Profesionální test naší nové pánve. Jak si obstála v rukou šéfkuchaře Romana Kaňáka?

Profesionální test naší nové pánve. Jak si obstála v rukou šéfkuchaře Romana Kaňáka?

Roman Kaňák je šéfkuchařem, který si zakládá na kvalitě a preciznosti. Pracuje v prémiové cateringové společnosti FOODWAY CATERING, kde s týmem připravuje občerstvení pro náročnou klientelu, včetně Škody Auto, Amazonu a České televize. Spolupráce s Romanem začala před rokem a od té doby je naše nádobí součástí jeho kuchyňského arzenálu.


Když jsme se rozhodli testovat naše novou pánev, věděli jsme, že Roman je pro nás tou správnou volbou. Jeho zkušenosti a odborné znalosti nám poskytly jistotu, že testování bude provedeno kvalitně a objektivně. Proto jsme mu pánve svěřili a čekali jsme na jeho zpětnou vazbu.

Naše nová pánev je nyní spolu se všemi našimi produkty dostupná za zvýhodněné ceny na platformě HITHIT. Budeme rádi, když nás svým nákupem podpoříte. Odkaz na kampaň naleznete zde. A nyní pojďme na rozhovor.



Jaký je Váš názor na vlastnosti litinového nádobí a jaké výhody plynou z toho mít toto nádobí doma?
Tento druh nádobí patří do každé domácnosti, vzhledem k jejich vysoké kvalitě a životnost je poměr cena/výkon velmi výhodný.

 

Jaké máte zkušenosti s používáním litinových pánví a jak byste porovnal naši novou pánev s těmi, které jste v minulosti již vyzkoušel?
Zkušenosti mám velmi bohaté a je třeba říci, že kvalita a využitelnost je více než srovnatelná s nejlepšími značkami takovéhoto nadobí na trhu. Pánve se velmi dobře drží a jejich nepřilnavost umožňuje přípravu širokého spektra jídel.


Jak se Vám pracovalo s naší novou litinovou pánví při přípravě steaků a zeleniny?
Skvěle. Je to pánev, kterou si oblíbíte pro její nadčasový design a i lehkost údržby.


Bylo složité dostat z pánve zbytky jídla po jejím použití?
Pánev se čistí snadno mokrou houbičkou. Lepší je na její mytí nepoužívat saponáty. Myčka ji sice omyje dobře, ale za to odmastí nepřilnavý povrch, který používáme k vaření.


Na konec bychom se Vás rádi zeptali, jak jste spokojený s celkovou kvalitou našeho nádobí?
Jsem spokojen velmi a stale se těším na nové vzory a jejich použití.
Hrnce a celkově nádobí Litináč je pro mě radost používat jak doma, tak i na eventových akcích.